fbpx

Revolut adaugă opțiunea de Vaults la comun – Group Vaults

by Flo

Cu toții știm ca unul din cele mai grele lucruri este să faci economii. Pe lângă alte avantaje clare ale aplicației Revolut, opțiunea de Vault reprezintă o modalitate foarte facilă de a salva. În momentul în care faci o plata cu cardul, diferența de bani pana la o suma fixa întra în acest “seif”. Se poate seta și un multiplier de 2x, 3x etc.

Revolut duce mai departe aceasta opțiune și va începe sa ofere posibilitatea de a avea un Vault la comun. Astfel, poți invita alți utilizatori ai aplicației sa devina membri. Fiecare membru poate contribui prin mai multe modalități: o singura plata, plăti recurente sau adăugarea automata a diferenței de care vorbeam mai sus.

Compania spune ca a decis să adauge această nouă funcție după ce au văzut succesul înregistrat cu Vaults. Peste un milion de seifuri au fost create din Aprilie anul trecut, cu peste 3000 create în fiecare zi. De asemenea, șeful deviziei de mobile, Ed Cooper confirma faptul ca aceasta noua opțiune a fost foarte solicitata de către comunitate.

Group Vaults reprezintă echivalentul în plăți a chat-ului in grup. Ușor de creat, ușor de invitat membri, ușor de ieșit și ușor de închis.

Related Posts

Leave a Comment