Huawei începe să își revină

by Flo

După ce piesele de domino începuseră să cadă una după alta pentru Huawei, iată ca încet încet compania începe sa își revină și sa pună piesele la loc. La scurt timp după ce au fost primiți înapoi în SD Association, avem confirmarea ca au reintrat și în Wi-Fi Alliance. Huawei fusese exclusă la sfârșitul săptămânii trecute.

Wi-Fi Alliance nu a emis o declarație oficială referitoare la situație, dar pe site-ul lor se poate observa că Huawei apare din nou pe lista de membri.

Ce reprezintă acest lucru pentru Huawei: aceasta reincludere se traduce în posibilitatea de a folosi sigiliul oficial Wi-Fi pe produsele care urmează a fi lansate, dar și mai important, Huawei va continua să aibă acces timpuriu la noile tehnologii Wi-Fi și în același timp să le influențeze.

De asemenea, Huawei a fost acceptată înapoi în JEDEC, un consorțiu care setează standardele globale în industria micro-electronică. Ma bucură faptul că Huawei începe sa își revină și sper că pe parcurs se va remedia situația și cu Google.

E păcat să nu se întâmple asta având în vedere ce înseamnă Huawei la ora actuală în industria telefoanelor mobile și nu numai.

Related Posts

Leave a Comment