fbpx

Xbox Project Scarlett: Microsoft dezvaluie noua generatie de consola

by Flo

Se pregateste o noua generatie de console, iar noul Xbox este aproape de lansare. Project Scarlett va aparea undeva in 2020 si promite o putere de 4 ori mai mare decat Xbox One X impreuna cu functii interesante precum ray tracing, rezolutie 8K si un SSD super rapid.

Iata ce stim pana acum:

La E3 2019, Microsoft a dezvaluit oficial noua generatie de consola denumita Project Scarlett programata pentru lansare la sfarsitul anului 2020, in perioada sarbatorilor. Nu au aparut inca informatii despre pret, dar raportat la specificatiile pe care le are, consola va avea probabil un pret pe masura.

Specificatii:

Project Scarlett va avea un processor custom AMD Zen 2 care promite o putere de 4 ori mai mare decat Xbox One X. Alte specificatii includ suport pentru ray tracing, gameplay de pana la 120fps, rezolutie 8K si memorie GGDR6. Sistemul va avea de asemenea un SSD custom care promite o crestere a performantei de 40 de ori si practic nu vor exista timpi de incarcare.

Ce jocuri vor aparea impreuna cu noul Xbox?

Mult anticipatul Halo Infinite se va lansa impreuna cu Project Scarlett. Nu au aparut insa informatii referitoare la alte titluri, dar sistemul va suporta toate jocurile si accesoriile existente pentru Xbox One.

Streaming-ul va reprezenta o parte majora a noului Xbox

Se pare ca tehnologia cloud va juca un rol important pentru intreg ecosistemul Xbox, nu numai pentru Project Scarlett. Project xCloud iti va permite sa faci stream pe jocuri precum: Halo 5: Guardians si Hellblade: Senua’s Sacrifice din serverele Microsoft catre smartphone sau tableta, iar serviciul Console Streaming va permite streaming pentru orice joc si probabil aceasta functie va fi integrata si in Scarlett.

Related Posts

Leave a Comment