fbpx

Google dezvaluie design-ul pentru Pixel 4: setup dual-camera

by Flo

Dupa o serie de leak-uri, Google a prezentat un render oficial al telefonului.

In urma unei serii de scurgeri de informatii, Google a prezentat pe Twitter un render oficial al lui Pixel 4. Se pare ca informatiile cele mai recente erau corecte intrucat telefonul ce urmeaza a fi lansat vine intr-adevar cu un modul de camera in forma de patrat, iesit in exterior.

Lansarea device-ului va avea loc cel mai probabil in Octombrie, dar iata ca Google vrea sa ia fata informatiilor vehiculate inainte ca acestea sa scape de sub control. Modulul de camera patrat si iesit in exterior prezinta clar un setup dual-camera, blitz, dar si un senzor aditional despre care se zvoneste a fi folosit pentru control prin gesturi.

Diferenta fata de design-urile din trecut este una clara, intrucat acestea aveau un setup cu o singura camera. De asemenea, Pixel 4 aduce foarte mult cu ceea ce ne asteptam de la Apple pentru urmatorul iPhone. In deosebi la partea de camera patrata.

Google nu a dezvaluit si alte detalii referitoare la Pixel 4, doar o “amenintare” in acel tweet: “asteptati sa vedeti ce poate sa faca”. Totusi, exista multe zvonuri legate de functiile telefonului: camera imbunatatia, specificatii high-end, senzor de amprenta in-display. In renderul prezentat de Google se observa ca nu exista un senzor de amprenta pe partea din spate a telefonului.

In general, companiile nu pot tine secret design-ul sau specificatiile unui telefon pana in momentul lansarii, nici la Google nu se intampla asta, insa mi se pare un pic amuzant ce a facut compania. Daca in anii trecuti un leak insemna o imagina surprinsa cine stie cum sau o schita a telefonului, iata ca acum leak-ul vine chiar de la compania producatoare, cu luni bune inainte de lansarea device-ului.

Ramane de vazut cat de mult va mai dezvalui Google pana la momentul lansarii, dar este clar faptul ca Pixel 4 va fi un telefon diferit in comparatie cu editiile trecute.

Sursa foto: @PhoneDesigner Twitter

Related Posts

Leave a Comment