fbpx

Xiaomi Mi Band 5 – display mai mare si suport NFC la nivel global

by Flo

Seria de bratari smart Xiaomi Mi Band reprezinta una din cele mai populare alegeri in materie de wearables. Motivul? Acestea vin cu o multitudine de functii de tracking la un pret foarte mic. Cel mai recent model a fost lansat in 2019 si il poti cumpara de aici la un pret redus de 150 lei. Conform unui articol neconfirmat inca de companie, Xiaomi pregateste lansarea Mi Band 5 undeva la jumatatea anului 2020 si se pare ca noul model va dispune de cateva imbunatatiri majore.

Potrivit Tizenhelp, noul Xiaomi Mi Band 5 va avea un display mult mai mare, AMOLED color de 1.2 inch. Este o diferenta destul de mare daca ne raportam la ecranul de doar 0.95 inch de pe Mi Band 4. Potrivit acestei surse, display-ul va dispune de asemenea si de un contrast mai bun, astfel va avea performante mai bune afara, la lumina zilei.

O alta functie importanta o reprezinta suportul global NFC.Desi modelele 3 si 4 dispuneau de tehnologie NFC, aceasta putea fi folosita doar in China si doar cu sistemul Mi Pay. Daca intr-adevar Mi Band 5 va dispune de suport global, probabil se vor putea folosi si sisteme de plata precum Google Pay.

Pretul pentru acest nou model ar fi de 179 yeni, asta ar insemna undeva la 26 $. Desigur, pretul final pentru noi va fi probabil unul mai mare. De asemenea, trebuie sa luam in considerare ca aceste zvonuri nu au fost confirmate inca de Xiaomi. Totusi, ne putem astepta ca Mi Band 5 sa continue seria in acelasi stil, adica un produs bun la pret foarte rezonabil. Sunt curios insa cu cat va scadea de aceasta data durata de viata a unei incarcari de baterii.

Related Posts

1 comment

Xiaomi Mi Band 5 primeste o data de lansare – Techwiz.ro April 1, 2020 - 8:54 pm

[…] Google Pixel 3A – un telefon mai rezistent… Google aduce schimbari pe partea de design a… Xiaomi Mi Band 5 – display mai mare… Revolut adaugă opțiunea de Vaults la comun –… Asus lansează primul laptop din lume […]

Reply

Leave a Comment