fbpx

Samsung Galaxy Buds Plus: noi informatii

by Flo

SamMobile dezvaluie noi informatii despre linia de casti true wireless Samsung, mentionand faptul ca sursele sunt “de incredere”. Astfel avem vesti bune, dar si rele:

Se pare ca Samsung a ales denumirea de Plus datorita dimensiunii mai mari a bateriei. Noile casti ar trebui sa aiba o baterie de 85mAh comparativ cu actualul model care dispune de doar 58mAh. Galaxy Buds Plus ar rezista astfel 12 ore cu o singura incarcare. Ne asteptam de asemenea ca Samsung sa faca imbunatatiri semnificative la sunet si calitatea sunetului in timpul apelului, un upgrade binevenit.

Din pacate, nu exista numai vesti bune. Se presupune ca Samsung nu va oferi tehnologia Active Noise Canceling pe Buds Plus. Acest lucru este dezamagitor avand in vedere ca ultimul model de la Apple – AirPods Pro – ofera aceasta tehnologie si a primit si laude din punct de vedere al calitatii. Design-ul Buds Plus ar trebui sa ofere un noise canceling pasiv satisfacator, dar acest lucru nu va compensa lipsa ANC, tehnologie asteptata de majoritatea consumatorilor atunci cand discutam de casti premium.

Samsung va lansa cel mai probabil castile Galaxy Buds Plus in cadrul evenimentului Unpacked 2020, odata cu Galaxy S20, S20 Plus si S20 Ultra, flagship-urile producatorului corean pentru 2020.

Related Posts

1 comment

Leak: imagini cu noile Samsung Galaxy Buds Pro – Techwiz.ro December 2, 2020 - 9:36 pm

[…] incarcare. Dupa cum se poate observa, acestea au un design mai degraba asemanator cu Galaxy Buds si Galaxy Buds+, decat cu Galaxy Buds Live (cele in forma de bob de fasole). Exista totusi niste diferente estetice […]

Reply

Leave a Comment