fbpx

Moto G Stylus si G Power vor fi lansate pe 16 Aprilie

by Flo

Motorola a anuntat disponibilitatea precomenzilor pentru Moto G Stylus si G Power si ambele telefoane vor fi lansate pe 16 Aprilie. Aceste doua modele reprezinta cele mai recente variante de buget de la Motorola.

Moto G Stylus, dupa cum va puteti da seama din nume, va include un stylus care va fi folosit probabil cel mai mult pentru scrierea rapida de notite scurte. Pe langa stylus, acest model va dispune de un setup de camere principale mai capabil decat cel oferit de G Power care are ca si caracteristica definitorie o baterie de 5000 mAh, 1000 mAh in plus fata de G Stylus.

Ambele telefoane vor veni cu Android 10 preinstalat, iar camera frontala va fi de tip hole-punch. Incarcarea se va face printr-un port USB-C si ambele modele vor include jack pentru casti de 3,5mm. Sunt sigur ca acest lucru va fi considerat un plus puternic de catre multe persoane, avand in vedere ca rar mai gasesti telefoane cu mufa jack. Practic, cumparatorul va trebui sa decida intre stylus si camera mai buna sau o baterie mai mare. Motorola a anuntat si pretul acestor modele: 250$ pentru G Power si 300$ pentru G Stylus, vorbim deci de preturi foarte mici.

Desi telefoanele nu dau pe nimeni pe spate prin specificatii si enumaram aici: ecrane de 6.4 inch, display 19:9 FHD+, proceasoare Snapdragon 665, setup triple camera pentru ambele telefoane (dar mai puternic pe G Stylus), 4 GB RAM, difuzoare stereo si Android 10, consider ca strategia Motorola pentru aceste doua telefoane este una buna si anume atragerea clientilor prin unele caracteristici: stylus inclus pentru G Stylus (printre putinele telefoane care se pot lauda ca au un stylus inclus) si o baterie de capacitate mare pentru G Power. Jack-ul de 3,5mm pentru casti cu siguranta este un plus si bineinteles si pretul mic.

Photo credit: GSMArena

Related Posts

Leave a Comment