fbpx

Xiaomi Mi Band 5 primeste o data de lansare

by Flo

Gigantul chinez Xiaomi a avut parte de un adevarat succes cu seria Mi Band. Inca de la primul model , bratarile smart au fost foarte populare, dar Xiaomi a dat cu adevarat lovitura cu Mi Band 3 si 4. In momentul de fata compania se pregateste sa lanseze al 5-lea model al seriei si desi pana acum nu am avut parte de nici o speculatie referitoare la data lansarii, Xiaomi a dezvaluit un afis care mentioneaza ca se vor lansa 22 de produse noi in cadrul Xiaomi Smart Inn Festival de pe 3 Aprilie. Exista speculatii ca modelul nou de Mi Band va fi highlight-ul evenimentului.

Dupa cum spuneam si aici, se presupune ca Xiaomi Mi Band 5 va veni cu un display de 1.2 inch si cu NFC pe varianta globala. In momentul de fata bratarile vin cu NFC doar in China. Deci vom putea folosi bratari pentru plati sau alte lucruri care folosesc tehnologia NFC.

Speram ca zvonurile sunt adevarate si Xiaomi Mi Band 5 se va lansa pe 3 Aprilie. Sunt curios si in legatura cu pretul, acesta reprezentand pana acum punctul forte in decizia achizitionarii unei astfel de bratari.

Sursa foto: GizChina

Related Posts

Leave a Comment