fbpx

Google ne poate spune daca oamenii din jurul nostru chiar stau acasa

by Flo

In urma masurilor care s-au luat in ultimul timp impotriva raspandirii COVID-19, Google spune ca au fost anuntati de catre autoritati ca datele agregate folosite pentru produse precum Google Maps le sunt foarte folositoare in luarea unor decizii importante impotriva COVID-19.

Aceste rapoarte denumite “Community Mobility Reports” isi propun sa ne arate ce s-a schimbat, de cand s-au luat aceste masuri de restrictie, in legatura cu deplasarea oamenilor in zone precum zone de cumparaturi si recreere, aprovizionare alimente si farmacii, parcuri, zone de transport in comun, locul de munca si zone de resedinta.

Rapoartele acopera 131 de tari, dar Google spune ca lucreaza sa adauge mai multe tari, regiuni si limbi in urmatoarele aptamani. De asemenea, Google ne asigura ca respecta protocoalele de securitate a datelor personale si ca nici o informație de identificare personală, cum ar fi locația, contactele sau deplasarea unui individ, nu va fi disponibilă în niciun moment.

In rapoarte gasim si Romania, cu o situatie detaliata pe judete chiar. Puteti gasi toate informatiile mai jos. Probabil ca acestea nu sunt 100% accurate dar ne putem face o idee in mare. Aici puteti gasi situatia pentru toate tarile in format pdf.

Related Posts

Leave a Comment