fbpx

Leak – model nou de casti true wireless de la Samsung

by Flo
Samsung Bean Buds

Samsung a lansat in urma cu cateva luni un nou model de casti wireless numit Galaxy Buds+. Compania nu a adus modificari semnificative de design, ci a imbunatatit doar experienta audio si durata de viata a bateriei. Se pare ca exista un model nou de casti cu un design complet revizuit pe care Samsung intenționeaza sa il lanseze in lunile urmatoare, posibil impreuna cu Note 20, potrivit WinFuture.

WinFuture informeaza ca noile casti se vor numi “Beans” si privind imaginile ne este usor sa intelegem de ce s-a ales acest nume. Acestea arata ca un bob de fasole si sincer mi se pare un design foarte ciudat pentru niste casti. Totusi nu ne putem pronunta inca intrucat acest model se afla deocamdata in fazele initiale de testare si validare. Pe parcurs mai pot fi aduse modificari sau se poate si renunta complet la proiect. Imaginile sunt doar niste randari ale schitelor care au fost leak-uite.

Conform acestor imagini, putem totusi presupune ca noul model nu va dispune de noise-canceling avand in vedere ca nu vedem nici un element de silicon atasat castilor. Lucru dezamagitor avand in vedere ca acest feature era asteptat inca de la Galaxy Buds+.

Related Posts

Leave a Comment