fbpx

Samsung ar putea lansa noul Z Flip mai tarziu decat era asteptat

by Flo
Samsung lansare Z Flip 2
  • Se pare ca urmatorul Galaxy Z Flip de la Samsung, denumit probabil Z Flip 2, va debuta dupa seria Galaxy S21 in 2021.
  • Aceasta ar fi o deviere de la strategia de anul trecut, cand Samsung a lansat telefonul pliabil alaturi de seria S20 in 2020.
  • Este posibil ca Samsung sa lanseze pana la 5 dispozitive pliabile anul urmator

Samsung va lansa Galaxy Z Flip 2 doar dupa debutul seriei Galaxy S21, potrivit unui nou raport din Coreea.

Producatorul coreean de smartphone-uri nu va dezvalui si nu va lansa telefonul noul Z Flip alaturi de noua linie S21 in cadrul urmatorului eveniment Unpacked. Aceasta ar fi o abatere de la strategia sa din 2020, cand Z Flip s-a lansat alaturi de S20 si a fost disponibil pentru cumparare chiar inaintea flagship-ului. Motivul din spatele strategiei revizuite se datoreaza suprapunerii vanzarilor – aparent, firma nu doreste ca dispozitivele sa se canibalizeze intre ele.

Drept urmare, Galaxy Z Flip 2 urmeaza sa fie lansat dupa primul trimestru al anului 2021. Pe baza zvonurilor anterioare, data lansarii ar fi la aproximativ trei luni dupa cea a Galaxy S21 la inceputul lunii ianuarie. In ciuda intarzierii, 2021 se preconizeaza a fi un an important pentru dispozitivele pliabile Samsung. Pana la cinci dispozitive se asteapta a fi lansate. Se pare ca atentia concentrata a Samsung asupra dispozitivelor pliabilelor este din ce in ce mai probabila, deoarece zvonurile potrivit carora firma va sista gama Note incepand cu anul viitor devin din ce in ce mai dese.

Sursa

Related Posts

Leave a Comment