fbpx

Samsung ar mai putea lansa un telefon Note inainte sa renunte la aceasta gama

by Flo
Samsung Galaxy Note

Exista posibilitatea ca anul viitor sa se lanseze inca un telefon Note inainte ca Samsung sa renunte la serie. Site-ul coreean ET News sustine ca Samsung va uni in cele din urma liniile Galaxy S si Note adaugand un S-Pen la prima. Cu toate acestea, compania ar putea lansa inca un telefon din seria Galaxy Note, denumit probabil Galaxy Note 21, anul viitor.

Nu este prima data cand auzim ca Samsung elimina cu totul seria Note. Chiar saptamana trecuta, un site coreean a dezvaluit ca Samsung va adauga S-Pen la Galaxy S21 Ultra si Galaxy Z Fold 3, intrerupand definitiv seria Note. Ultimele zvonuri sustin aceste informatii, dar de asemenea citeaza un oficial (anonim) din industria telefoanelor care afirma ca Samsung va lansa un ultim telefon Note inainte de a elimina seria.

Zvonuri despre eliminarea seriei Note exista inca din 2018, dar se pare ca acum acest lucru este sigur. Samsung inca nu e emis nimic oficial in legatura cu asta, dar este posibil sa aflam ceva in timpul lansarii seriei Galaxy S21 din Ianuarie 2021.

Tu ce parere ai despre scoaterea din schema a gamei Note?

Related Posts

Leave a Comment