fbpx

Xiaomi Mi 11 si Mi 11 Pro ar putea fi lansate in Ianuarie 2021

by Flo
Xiaomi Mi 11 lansare Ianuarie

Se speculeaza ca seria Xiaomi Mi 11, compusa din Mi 11 si M11 Pro, va fi lansata in Ianuarie 2021. Asta inseamna o diferenta de o luna fata de lansarea Mi 10, intrucat acesta a fost lansat in Februarie. Pentru moment, zvonurile se bazeaza pe informatii venite de la un tipster, dar cel mai probabil Xiaomi va emite un anunt oficial in cadrul Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2020, eveniment ce va avea loc astazi, 1 Decembrie. Se pare ca noile flagship-uri Xiaomi vor veni la pachet cu un procesor Snapdragon premium, de generatie noua.

Conform informatiilor, Xiaomi a cerut deja certificarile de retea pentru Mi 11. Asta indica fptul ca lansarea ar putea avea loc in Ianuarie. Desi compania a lansat Mi 10 in China, in cadrul unui eveniment din Februarie, telefoanele au fost anuntate in cadrul evenimentului de care aminteam mai sus (Qualcomm Snapdragon Tech Summit).

Desi zvonurile de pana acum sugereaza ca noua serie de telefoane Mi va avea 11 in denumire, conform unor speculatii aceasta s-ar putea numi Mi 20. Xiaomi nu a confirmat nimic pana acum. Se pare ca Mi 11 sau Mi 20 va veni cu un procesor Snapdragon care se va numi Snapdragon 875 SoC. Mi 11 va avea probabil o camera ultra-wide de 48 megapixeli, iar Mi 11 Pro va avea un display QHD+ cu un refresh rate de 120Hz.

Fondatorul Xiaomi va fi prezent la Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2020 si speram sa aflam cat mai multe detalii in legatura cu noua generatie Mi. Evenimentul virtual se va desfasura pe 2 zile si incepe azi, pe 1 Decembrie.

Pana una alta, Xiaomi Mi 10t Pro, in varianta 128 GB poate fi achizitionat de aici.

Related Posts

Leave a Comment