fbpx

Oppo cerceteaza un modul removable de camera

by Flo
Modul de camere removable Opp

Producatorii de telefoane incearca tot felul de metode sa ascunda camera selfie, fie ca vorbim de plasarea acesteia sub display sau folosind un sistem care roteste camera principala. Oppo ar putea incerca o solutie proprie folosind o metoda mai neobisnuita: un modul removable de camera. Potrivit 91Mobiles, Oppo patenteaza un modul removable de camera pentru telefoanele mobile. Deci, daca vei dori sa faci un selfie sau o poza mai cuprinzatoare, trebuie doar sa scoti camera si sa o indrepti catre subiectul tau.

Design-ul din patent prezinta 2 camere si optiuni pentru USB-C, NFC, Wifi si Bluetooth. O baterie de tip lithiu-ion ar alimenta modulul. Nu se stie daca vor putea fi folosite mai multe module cu un singur telefon, insa acest tip de design sugereaza posibilitatea de upgrade al modulului de camera pastrand acelasi telefon.

Bineinteles, acesta este doar un patent. Nu exista nici o garantie ca Oppo va aduce la viata acest design. Compania este cunoscuta pentru ca in trecut au renuntat la anumite idei pentru a folosi solutii mai conventionale. Totodata, oppo abia ce au anuntat un concept de telefon cu display extensibil deci nici nu se dau in spate de la idei mai exotice. Nu este exclus sa vedem un release in anii ce vor urma.

Related Posts

Leave a Comment